fbpx
Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

BLOG Visvijver

April, de beste maand voor karper vissen

Het is prachtig weer, de lente is net begonnen. De zon schittert op het water en joekels van vissen zwemmen sierlijk rond in onze prachtige visvijver. Als je vanwege een drukke school- of werkweek toe bent aan de nodige ontspanning, ben je op Stadscamping De Twentse Es aan het juiste adres. Speciaal bij de visvijver, want die is ook toegankelijk als je niet op de camping verblijft. Zo kom je de lente wel heel relaxed door!

 

ZO GROOT ALS EEN VOETBALVELD!
We hebben niet zomaar een vijvertje, want hij is net zo groot als een heus voetbalveld! Dat maakt de kans dat iemand je voor de voeten loopt bij het vissen niet zo groot. Het uitzicht over de vijver is prachtig en er is voldoende vis aanwezig voor een goede vangst! En het leuke is: je hebt voor onze visvijver geen vispas nodig! Ideaal om zonder vergunning toch vissen in alle soorten en maten te kunnen vangen. Uiteraard moet je de gevangen vis wel weer terugzetten;)

 

24 UUR GEOPEND
Als campinggast kan je zelfs 24/7 genieten van de visvijver en op ieder gewenst moment een mooi plekje uitzoeken. ’s Ochtends banen de vroege vogels zich een weg richting de vijver. Op woensdagmiddag zien we vaak jongeren hun plekje afbakenen en tegen de avond ontmoeten we de echt diehards die tot zonsondergang hun dobber niet uit het oog verliezen. Simpelweg omdat ze er geen genoeg van kunnen krijgen.

Karper-Visvijver-Camping-de-Twentse-Es-Enschede-2
Karper-Visvijver-Camping-de-Twentse-Es-Enschede-5
Karper-Visvijver-Camping-de-Twentse-Es-Enschede-3
Karper-Visvijver-Camping-de-Twentse-Es-Enschede-1

VOORDELEN HUREN VAN JOUW ACCOMMODATIE
Als je een accommodatie aan de visvijver huurt, heb je natuurlijk het beste plekje en het mooiste uitzicht. En ben jij de allereerste die ‘s ochtends een mooie karper aan de haak weet te slaan! Even kort over al onze accommodaties….

 

• KAMPEREN IN EEN TENTJE – Back to basic –
Weg met de luxe, wij noemen het “puur genieten”. Kamperen in een tentje. Kamperen, dat doe je bij Stadscamping De Twentse Es. Wij hebben een mooi tentenveld, dat ook geschikt is voor jongeren. Dit veld ligt direct naast de visvijver! – Ideaal toch!? Daarnaast bieden wij ook plaats aan gezinnen op speciale “familieplaatsen”.

 

• KAMPEREN IN EEN CAMPER – Neem je huis op wielen gewoon mee –
Heerlijk toch? Om gewoon je huis mee te nemen, maar dan op wielen! Zo krijg je ook geen last van heimwee;) Bij ons zijn er zes camperplekken beschikbaar. Ook hebben we een speciaal camper servicestation. Hier kan je water lozen en tanken. Reserveren voor een plek is niet nodig.

 

• KAMPEREN IN EEN KAMPEERHUT (AANRADER) – Heerlijk kamperen zonder eerst je tent te moeten opzetten –
Ben jij een échte visfanaat? Dan huur je natuurlijk één van de sfeervolle kampeerhutten direct aan het water. Zo kan je heerlijk kamperen, met het vrije gevoel van een tent. Zonder deze eerst op te moeten bouwen. Deze gezellige kampeerhutten voor maximaal 4 personen, staan op een zeer mooie locatie aan de visvijver. Geniet van alle rust en de prachtige vergezichten. Bij het krieken van de dag – of midden in de nacht – gooi je je hengel uit vanuit je eigen kampeerhut en wacht je in alle rust tot de dobber onder schiet. Zie je het al voor je?!

 

• KAMPEREN IN EEN FINS LOG HOUSE – Lekker luxe kamperen –
Voor de échte genieters onder ons. Vakantie is om even tot rust te komen en daarbij hoort net dat beetje extra luxe. Toch? Onze nieuwste aanwinsten: de Finse loghouses. Ze zijn echt van alle gemakken voorzien! Laat je verrassen door de omgeving, en sluit je dag af in een bubbelbad. Zo kan je kamperen zonder dat je comfort van thuis hoeft te missen. Maximaal tot 6 personen in een loghouse.

 

• KAMPEREN IN ONZE LUXE OF (ZEER LUXE) STACARVANS – Lekker luxe kamperen –
Als je in de vakantie niks vanuit huis wilt meenemen is kamperen in onze zeer luxe stacaravans echt iets voor jou. Je hoeft alleen je handdoeken en keukenlinnen zelf te regelen. De rest hebben wij voor je! Onze zeer luxe stacaravans en chalets geven je het heerlijk vrije campinggevoel zonder dat je het comfort van thuis hoeft te missen. De stacaravans zijn compleet ingericht. Er zijn vier- en zespersoons stacaravans te huur.

 

MAAK ER ECHT EEN UITJE VAN!
Een echt visuitje. Hoe leuk is dat? Want vissen is echt niet het enige dat je bij ons kan doen. Kom na het vissen nog even langs voor een kopje koffie in 1 van onze horecagelegenheden;
– restaurant
– campingwinkel
– snackbar.

 

En heb je trek in verse frietjes? Kom ook dan gewoon eens langs en laat je verrassen, dat doen wij graag. Kijk voor alle activiteiten eens op onze site, want er valt veel te beleven op onze camping!

 

Visvijver

 

VIRTUELE TOUR
We hebben je graag even meegenomen in ons VISBLOG en we kunnen ons voorstellen dat jij niet langer kunt wachten om ons te bezoeken! Om je alvast wat voorpret te bieden hebben wij een speciale virtuele tour gemaakt. Zo kan je de hele camping (inclusief de vijver!) vanaf je computer of tablet bekijken. En wie weet, zien we je snel een dobbertje uitgooien op onze camping!

 

Met vriendelijke visgroet,
Stadscamping De Twentse Es

Kampeerhutten

Ben jij een échte visfanaat? Dan huur je natuurlijk één van de sfeervolle kampeerhutten direct aan het water. Geniet van alle rust en de prachtige vergezichten. Bij het krieken van de dag – of midden in de nacht – gooi je je hengel uit vanuit je eigen kampeerhut en wacht je in alle rust tot de dobber in beweging schiet. Zie je het al voor je?!

 

Geniet tijdens of na het vissen in één van onze horecagelegenheden van een lekker kopje koffie, verse friet of heerlijke spareribs! Ook ons sanitairgebouw is van hoog niveau! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor hét perfecte visuitje! Tot snel!

Kampeerhut

Stadscamping met de natuur als buur!

Beschikbaarheid

Wil je weten of er nog een kampeerplaats beschikbaar is in de door jouw gewenste periode? Of wil je zien welke huurmogelijkheden er zijn? Hier kun je de beschikbaarheid controleren van al onze accommodaties én direct boeken!

translate »