fbpx
Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

“Völle wille in Enske!”

Activiteiten in Enschede

Er zijn veel leuke dingen en activiteiten in Enschede te doen. Wij hebben er een paar uitgezocht in de buurt van de camping die wij leuk vinden.

Highlights

Wij hebben een speciale kaart gemaakt met de highlighs van Enschede (en omgeving). Klik op de kaart en ontdek de verschillende plekken! Je kunt hier ook gelijk een routebeschrijving, openingstijden en andere details bekijken!

Elke zondag: koopzondag!

Fietsen

Lekker fietsen!

Fietsen is in! Enschede is een echte fietsstad en je kunt daarom de omgeving van Enschede ook prachtig per fiets ontdekken. Er zijn vele mooie fietsroutes beschikbaar die je meenemen in de mooie en diverse omgeving van Enschede. Geniet bijvoorbeeld van de uitzichten in het Aamsveen, het eewenoude Hof van Espelo, de natuurreservaten het Teesinkbos en recreatiegebied Het Rutbeek.

 

De beste en mooiste fietsroutes kun je hier vinden:

Met de fiets naar hartje Enschede

Wil je in de zomer genieten van een heerlijk terrasje in het centrum van Enschede? Of wil je de verschillende musea en vele bezienswaardigheden in het centrum bezoeken? In een kleine 20 minuutjes fiets je vanaf Camping de Twentse Es naar hartje centrum Enschede. Dat is nog eens goed te doen! We laten het je graag zien, bekijk hier de fietsroute naar het centrum van Enschede in vogelvlucht.

Wandelen

Met de benenwagen

Het Wandelnetwerk Twente is het mooiste wandelnetwerk van Nederland. De stad Enschede is omgeven door natuur. Je kunt hier prachtige wandelingen maken door natuurgebieden, bossen en parken. Ook het stadscentrum is een leuke tip voor een stadswandeling.

 

De beste en mooiste wandelroutes kun je hier vinden:

Wandelen

Nieuws en acties

  • 1 t/m 31 oktober Smakenrad
  • 4 & 7 t/m 10 oktober Military Boekelo
  • 16 & 17 oktober Najaarsstoomdagen
  • 16 t/m 24 oktober Halloweenkermis
  • 23 & 24 oktober Mega Vlooienmarkt

 

Activiteiten op de camping

Een verfrissende duik in het water, een fanatiek potje volleybal of met z’n allen tafeltennissen. Stadscamping De Twentse Es biedt vermaak voor jong én oud. Bekijk wat er allemaal te beleven valt op onze camping!

translate »