Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda oktober

Regenboogdagen

Regenboogdagen | 6 t/m 11 oktober

Met de Regenboogdagen 2020 willen we bewustzijn creëren dat het niet vanzelfsprekend is om te kunnen zijn wie je wilt zijn. In de activiteiten die er tijdens de Regenboogdagen zijn kun jij je volledig vrij bewegen en uitten.

Onder voorbehoud van coronamaatregelen.

 

 

Meer informatie >

Najaasstoomdagen

Najaarsstoomdagen | 17 en 18 oktober

ZATERDAG 17 OKTOBER
Op deze dag plannen ze twee avondritten; een reguliere stoomtreinrit én een exclusieve bierproeverij in het bijzondere restauratierijtuig.

 

ZONDAG 18 OKTOBER
Een dag vol demonstraties, presentaties én activiteiten voor jong en oud. Al hun eigen, rijvaardige locomotieven zullen deze dag in actie te bewonderen zijn en onze dienstregeling is deze dag extra uitgebreid. Zo rijden ze vaker dan normaal met een personentrein van Haaksbergen naar Boekelo en weer terug en kun je tussendoor diverse goederentreinen over het spoor voorbij zien komen.

 

Een bomvol programma voor jong en oud
Ze werken weer aan een uitgebreid programma voor jong en oud op deze dag. Naast de nostalgische stoomtreinritten zal er op beide stations van alles te zien én te doen zijn op het gebied van stoom en modelbanen.

 

Onder voorbehoud van coronamaatregelen.

 

Meer informatie >

Elke zondag | Koopzondag

In Enschede is het elke zondag koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Update coronavirus:
Op dit moment mogen alle winkels nog open blijven. Veel winkels in de binnenstad zijn daarom nog gewoon geopend. Wel passen veel winkels hun openingstijden aan naar 12:00-17:00 uur. Kijk op de website of social media kanalen van de desbetreffende winkel wat hun actuele openingstijden zijn.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »