Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda september

Zaterdag 8 september | Open Dag Brandweerkazerne

OPEN DAG BRANDWEERKAZERNE ENSCHEDE BRANDWEERKAZERNE ENSCHEDE (SPAANSLAND)

 

8 SEPTEMBER, 11:00-16:00 UUR

 

Leer over brandveiligheid, krijg een rondleiding door de kazerne en leer van alles over de brandweer. In en rondom de kazerne laat de brandweer de gehele dag door diverse demonstraties zien. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

 

Meer informatie >>

Zaterdag 8 en zondag 9 september | Open monumentendagen

ENSCHEDE EN OMGEVING

 

8 & 9 SEPTEMBER, 11:00-17:00 UUR

 

Dit weekend zijn er meer dan 4000 prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Kerk, de Lonnekermolen, het Stadhuis en nog veel meer!

 

Meer informatie >>

Zondag 9 september | Singelloop

VOLKSPARK, 9 SEPTEMBER

 

12:00-17:00 UUR

 

Eén van de grootste en gezelligste hardloopevenementen van Oost-Nederland! Deelnemers kunnen kiezen uit de Singelloop van 5 Engelse Mijl (8064,72 meter) of de Dubbele Mijl (3,2 km). Kinderen kunnen meedoen met de kidsrun van 1 kilometer.

 

Meer informatie >>

29 september t/m 7 oktober | Die Tolle Woche

MEERDERE LOCATIES

 

29 SEPTEMBER T/M 7 OKTOBER

 

Tijdens deze week komen Nederland en Duitsland samen onder het motto ‘Das Schöne passiert wenn Man Grenzen passiert.‘ Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, bekijk het programma op dietollewoche.eu.

 

Meer informatie >>

Zondag 30 september | Culturele Zondag

Op zondag 30 september 2018 staat de Culturele Zondag in het teken van Het UITfestival.
Enschede viert dan de start van het nieuwe culturele seizoen.

De culturele instellingen van Enschede lichten alvast een tipje van de sluier op, kunstenaars tonen hun werk en amateurverenigingen laten van zich horen. En dat allemaal op één van de mooiste en gezelligste horecapleinen van het Oosten van het land.

 

Meer informatie >>

Eerste en laatste zondag | Koopzondag

Elke eerste en laatste zondag van de maand: koopzondag in de binnenstad (m.u.v. Eerste Pinksterdag)! De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Kom je met de auto? Kijk hier voor parkeermogelijkheden.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »