Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda oktober

Military Boekelo-Enschede | 10 t/m 13 oktober

Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Dit jaar vindt de Military Boekelo-Enschede van 10 t/m 13 oktober plaats.

 

Het evenement behoort tot de beste van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympische medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours, de oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry.

 

YouTube Event

Ben jij gek op paarden? En wil je genieten van prachtige shows, clinics en leerzame trainingen? Kom dan op zondag 6 oktober naar het Military Boekelo YouTube Event. Ontmoet je favoriete YouTube-ster voor een Meet and Greet en proef alvast de sfeer van de Military.

 

Military Classic Night-Fair

Tegen het decor van de Military-village is er een boulevard met mode, beauty, wellness en lifestyle. Er zijn shows, presentaties, demonstraties. En niet te vergeten: diverse proeverijen en wine & dine-arrangementen. En dit alles muzikaal omlijst met live muziek.

 

Meer informatie >

Mega vlooienmarkt Enschede | 19 en 20 oktober

Met maar liefst 300 kramen kun je er rustig op los struinen. Van antiek tot curiosa, tot verzamelobjecten en andere mooie tweedehands spullen.

 

Locatie

Op een prachtige locatie, rijdend over de startbanen van Vliegveld Twente met zicht op opstijgende en landende zweefvliegtuigen, staat de gigantische Hangar 11. Deze werd vroeger gebruikt voor het repareren van F16’s. De gigantische schuifdeuren wijzen op de machtige spanwijdte van jetfighters De schuilbunkers achter de hal verraden dat het hier gaat om een oud defensieterrein. Door deze ligging is er meer dan genoeg parkeergelegenheid en hoeft men niet lang te lopen naar de hangar.

 

Zelf een kraampje

Kraamhuur 2 dagen    €50,-
Kraamhuur Zaterdag  €30,-
Kraamhuur Zondag    €30,-
Grondplek 2 dagen     €40,-  (4 meter breedt x 2 meter diep) (alleen 2 dagen)
Aktie: elke 2e kraam Zondag €15,-

 

Meer informatie >

Halloweenkermis | 19 t/m 27 oktober

Het belooft weer een gezellige, en ’s avonds een mooi verlichte kermis in Enschede te worden.

 

Naast de attracties zijn er ook verschillende etenswaren te krijgen. De Halloween kermis dankt zijn naam aan de vele halloweenactiviteiten die worden georganiseerd zoals spookachtige optochten. De kermis heeft circa zestig attracties, waarvan enkele werkelijk bloedstollend spannend zijn. Maar gelukkig is er ook voor de kleinsten voldoende te beleven en ook de nostalgische kermisattracties ontbreken niet.

 

De kermis is dagelijks geopend van 13 tot 23 uur en is geschikt voor jong en oud.

 

Meer informatie > 

Oude Voertuigendag Boekelo | 20 oktober

Een uniek klassiek spektakel met klassieke auto’s, trekkers, bromfietsen, motorfietsen en stoommachines.

 

De meeste winkels in het dorp zijn geopend en er is muziek, kramen, braderie attracties en divers vermaak voor de kinderen. De MBS rijdt met een uitgebreide dienstregeling tussen Haaksbergen en Boekelo.

 

Ook is de Historische Kring op het Bleekerijplein is geopend.

 

De Oude Voertuigendag is voor jong en oud.

 

Meer informatie >

Koopzondag De Twentse Es

Elke zondag | Koopzondag

In Enschede is het elke zondag koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »