Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda december

Kerstmarkt

Zaterdag 8 december t/m zondag 6 januari | Doorlopende diverse kerstmarkten

ENSCHEDE EN OMSTREKEN

 

8 DECEMBER T/M 6 JANUARI

 

Ben jij – net als wij – dol op sfeervolle kerstmarkten? Goed nieuws! In Enschede kun je in de wintermaanden heel veel kerstmarkten bezoeken. We hebben een lijstje gemaakt met de Enschedese kerstmarkten in 2018.

 

Meer informatie >>

Winter Wonderland Enschede

Zaterdag 8 december t/m zondag 6 januari | Winter Wonderland

BINNENSTAD, ENSCHEDE

 

8 DECEMBER T/M 6 JANUARI

 

In de decembermaand is het extra warm en gezellig in Enschede! Bekende kerstliedjes komen uit de boxen, de sfeerverlichting hangt en de etalages zijn prachtig versierd. Kom jij ook naar Winter Wonderland? Van 8 december tot en met 6 januari in Enschede.

 

Meer informatie >>

Orkest koninklijke luchtmacht

Vrijdag 14 december | Kerstconcert Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

EXPO TWENTE, ENSCHEDE

 

14 DECEMBER, 20.00 – 22.30 UUR

 

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht komt 14 december naar Expotwente in Enschede voor een uniek benefiet kerstconcert. De show is dit jaar slechts twee keer voor publiek te zien in Nederland.

 

Meer informatie >>

midwinterhoornwandeling

Zondag 23 december | Midwinterhoornwandeling

VLIEGVELD TWENTHE, ENSCHEDE

 

23 DECEMBER, 10.30 – 14.00 UUR

 

De enige echte Twentse Midwinterhoornwandeling heet zo omdat deze wandeling al meer dan 40 jaar door de buurtschappen in Twente georganiseerd wordt. Elk jaar is een ander buurtschap aan de beurt om de wandeling te organiseren. Tijdens deze wandeling zie je het mooie Twentse winterlandschap in combinatie met de bijzondere eeuwenoude traditie van het midwinterhoornblazen.

 

Meer informatie >>

Eindejaarsconference

Donderdag 27 december t/m zondag 30 december | Twentse eindejaarsconference

WILMINKTHEATER, ENSCHEDE

 

27 DECEMBER, 20.00 UUR

 

Over de derde Twentse Eindejaarsconference kunnen we kort zijn: reserveer vandaag! Anders kon het u nog wel eens op de emmer vriezen, want de eerste twee edities waren een ongekend succes. Ook eind 2018 blikken we weer terug op het afgelopen jaar.

 

Meer informatie >>

Koopzondag De Twentse Es

Elke zondag | Koopzondag

In Enschede is het elke zondag koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

Eerste en laatste zondag | Koopzondag

Elke eerste en laatste zondag van de maand: koopzondag in de binnenstad (m.u.v. Eerste Pinksterdag)! De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Kom je met de auto? Kijk hier voor parkeermogelijkheden.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »