Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda augustus

Grolsch Summer Sounds | juli & augustus

De zeven edities vinden plaats op zes donderdagen en één zaterdag. Van hiphop tot zwoele salsa en van Nederlandse meezingers tot rock en blues… Geniet van gezellige zomerse avonden op de Oude Markt en onthoud: er mag gedanst worden!

 

Wanneer

1 augustus: Vrieler NL
8 augustus: Blues Night
15 augustus: Rocks
22 augustus: Metropool

 

Prijzen

  • Gratis Entree

 

Meer informatie >

UEFA Women’s Champions League | 7 t/m 13 augustus

De voorrondes van de UEFA Women’s Champions League worden gehouden in Enschede en Hengelo.

 

​FC Twente Vrouwen heeft zich dit seizoen als kampioen van Nederland geplaatst voor de voorrondes van de UEFA Women’s Champions League. Aan de voorronde nemen 40 clubs deel, die over tien poules worden ingedeeld en het kwalificatietoernooi spelen. FC Twente is in augustus gastheer van een van deze tien toernooien. In 2013, 2015 en 2016 was FC Twente eveneens organisator van deze voorrondes.​

 

Het toernooi wordt gespeeld van 7 augustus tot en met 13 augustus. De poulewinnaars plaatsen zich voor het hoofdtoernooi (knock-outfase) waar vanaf het najaar 32 clubs aan deelnemen.

 

FC Twente Vrouwen zal het opnemen tegen; FC Alashkert-Women (Armenië), Besiktas A.S. uit Turkije en de Poolse club GKS Górnik Leczna.

 

De loting voor de UEFA Women’s Champions League vond plaats in Nyon (Zwitserland), FC Twente Vrouwen zat als organisator voor het mini-tournament in pot 1 en komt uit in groep 9 uit de loting. De tegenstanders die in augustus naar Nederland zullen komen voor het voorronde toernooi zijn debutanten in het toernooi uit Armenië, FC Aleshkert-Women, de tweede ploeg is een bekende naam en debutant uit Turkije, namelijk Besiktas A.S. en de laatste is de Poolse ploeg GKS Górnik Leczna.

 

De wedstrijddagen zijn op 7, 10 en 13 augustus:

 

Woensdag 7 augustus – 19:00 uur
FC Twente – FC Alashkert-women bij CVV Sparta Enschede
Beşiktaş AS – GKS Górnik Leczna bij Achilles’12, Hengelo

 

Zaterdag 10 augustus – 18:00 uur
FC Twente – Beşiktaş AS bij Sportclub Enschede
GKS Górnik Leczna – FC Alashkert-women bij CVV Sparta Enschede

 

Dinsdag 13 augustus – 19:00 uur
GKS Górnik Leczna – FC Twente bij Achilles’12, Hengelo
FC Alashkert-women – Beşiktaş AS bij Sportclub Enschede

 

Meer informatie >

Proef Eet | 30 augustus t/m 1 september

Van 30 augustus t/m 1 september presenteren Enschedese restaurants hun gerechten aan alle bezoekers.

 

Alweer de 34e editie van Proef Eet Enschede. De diversiteit aan kookkunsten van de deelnemers staan garant voor een bijzondere smaakervaring. Je kunt proeven van de heerlijkste gerechten en drankjes en er is een ook een uitgebreid en gevarieerd entertainmentprogramma.

 

Tijdens de Proef Eet draait alles om ontdekken: kijk, proef en ontdek bestaande en vooral ook nieuwe restaurants. Ambachtelijk, vernieuwend en actueel, vers, puur, fris en met aandacht voor nieuwe culinaire technieken, trends en ontwikkelingen. Maar met respect voor historie, bestaande reputatie, herkenbaarheid en Twentse gastvrijheid.

 

Duyten: het betaalmiddel tijdens de Proef Eet
De Proef Eet heeft haar eigen betaalmiddel: de Duyt. Hapjes en drankjes betaal je met deze speciale Proef Eet munt. Voor € 1,25 krijg je 1 Duyt.

 

Duyten over na afloop? Wissel ze dan in bij de kassa.

Koopzondag De Twentse Es

Elke zondag | Koopzondag

In Enschede is het elke zondag koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »