Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda januari

Textielbeat

Textielbeat Nieuwjaarsparty | 6 januari

De gezelligste nieuwjaarsparty op zondag 6 januari in de Hatrans Plaza van de Grolsch Veste. Deze editie treden de Enschedese sixtiesbands Butterfly, Chains, Highway, Nightstars, Indeeds en St. John’s Family op. Deze muzikale dag begint om 16.00 uur, de deuren gaan open om 15.00 uur.

 

Meer informatie >>

Winter Wonders Winterbierfestival 2019 | 12 januari

Op 12 januari wordt alweer voor de vierde keer het Winter Wonders Winterbierfestival georganiseerd. Niet bij Stanislaus Brewskovitch zelf, maar bij de Grote Kerk op de Oude Markt. Hopelijk ligt er dan een dik pak sneeuw, zodat je lekker kunt opwarmen met de mooie winterbieren. Maar liefst 9 brouwers nemen deze editie weer lekkere winterbieren voor je mee.

 

Net als bij de vorige editie wordt ook dit jaar weer met een middag- en een avondsessie gewerkt om zo zoveel mogelijk bierliefhebbers de kans te geven om dit festival te bezoeken. Voor de echte die-hards is het ook mogelijk een combiticket aan te schaffen dat toegang bied tot beide sessies. De middagsessie is van 13:00 tot 17:00 uur en de avondsessie is van 18:00 tot 22:00 uur. De prijs per sessie is €12,50 (incl. proefglas, 2 munten en een festivalboekje) en €20,- voor het combiticket (incl. proefglas, 4 munten en een festivalboekje).

 

De voorverkoop zal binnenkort beginnen, hou daarom deze Facebookpagina in de gaten en zet jezelf op aanwezig om geen enkele update te missen. De brouwers worden ook via deze weg bekend gemaakt.

 

Meer informatie >>

De Grote Karaokeshow

De Grote Karaoke Show | 18 januari

Dé show waar jij aan de microfoon staat met een volledige liveband achter je. Kies uit een lijst van 100 songs en bouw een feestje tijdens een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en live gezongen top entertainment. Je wordt bijgestaan door de band, de tekst staat voor je neus en een uitzinnig publiek ligt aan je voeten. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een presentator die je uitdaagt, op je gemak stelt en met een snelle kwinkslag van je zenuwen afhelpt. Wie wil er nou niet voor heel even in de schoenen staan van de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig? Of nog beter: je buurman of je vriendin die ineens de sterren van de hemel zingt..!

 

Dat geen enkel feest of podium meer veilig is, bewees deze kleurrijk uitgedoste energietrein onder andere tijdens Oud en Nieuw in een uitverkocht Hedon, maar ook tijdens shows op onder andere de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en in het PEC Zwolle Stadion. De conservatorium geschoolde muzikanten spelen de pannen van het dak en voelen de karaoke kandidaten feilloos aan. De kandidaten staan er niet alleen voor: er is een zanger en zangeres aanwezig ter ondersteuning. Deze twee zorgen er ook voor dat de band naast karaoke ook zelf nummers kan spelen om de vaart in de show te houden als dat nodig is. Zet je schrap voor een show waarover nog jaren wordt gesproken!

 

Meer informatie >>

Nationaal Theaterweekend | 25-27 januari

Van 25 t/m 27 januari 2019 vindt weer het Nationaal Theaterweekend plaats. Nederland viert theater met verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 70 theaters in Nederland. Ook neemt Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede hier aan deel. Voor slechts € 10 kan het publiek een kaartje kopen met keuze uit vijf voorstellingen en concerten.

 

Meer informatie >>

Koopzondag De Twentse Es

Elke zondag | Koopzondag

In Enschede is het elke zondag koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

Eindejaarsconference

Donderdag 27 december t/m zondag 30 december | Twentse eindejaarsconference

WILMINKTHEATER, ENSCHEDE

 

27 DECEMBER, 20.00 UUR

 

Over de derde Twentse Eindejaarsconference kunnen we kort zijn: reserveer vandaag! Anders kon het u nog wel eens op de emmer vriezen, want de eerste twee edities waren een ongekend succes. Ook eind 2018 blikken we weer terug op het afgelopen jaar.

 

Meer informatie >>

Eerste en laatste zondag | Koopzondag

Elke eerste en laatste zondag van de maand: koopzondag in de binnenstad (m.u.v. Eerste Pinksterdag)! De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Kom je met de auto? Kijk hier voor parkeermogelijkheden.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »