Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda januari

Schaatsbaan op de Oude Markt | t/m 5 januari

Het is weer zover! Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een schaatsbaan op de Oude Markt.

Dat betekent winterpret, rondjes schaatsen, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Kinderen en ouders beleven volop plezier aan het schaatsen en kunnen zich daarna opwarmen aan een warme chocolademelk of voor de ouders een lekkere glühwein in het aangrenzende schaatscafé.

 

Openingstijden schaatsbaan tijdens de feestdagen

Kerstmiddag, 24 december:         10.00 – 17.00 uur
Eerste kerstdag, 25 december:     11.00 – 17.00 uur
Tweede kerstdag, 26 december:   11.00 – 17.00 uur
27 t/m 30 december:                    10.00 – 21.00 uur
Oudjaarsdag, 31 december:          11.00 – 16.00 uur
Nieuwjaarsdag, 1 januari:             13.00 – 18.00 uur
2 t/m 4 januari:                            10.00 – 21.00 uur
Laatste dag, 5 januari:                 10.00 – 17.00 uur

 

Opwarmen in het Schaatscafé

Wanneer je uitgeschaatst bent kun je opwarmen met een lekkere kop chocolademelk (of wat sterkers) in het naastgelegen Schaatscafé!

 

Meer informatie >

Annie de Musical | 29 januari t/m 2 februari

​Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen.

Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

 

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van William Spaaij in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof.

 

Na het succes van de musical Fiddler on the Roof met Thomas Acda presenteert de Theateralliantie nu i.s.m. Mark Vijn Theaterproducties de hartverwarmende en geheel vernieuwde musical Annie in de grootste Nederlandse theaters.

 

Meer informatie >

Kerstcircus | 21 december t/m 5 januari

Na bijna tien jaar afwezigheid is het Volkspark Enschede opnieuw het toneel voor het Kerstcircus gedurende de kerstvakantie.

 

Vanaf 21 december tot en met 5 januari schittert het kerstcircus met ruim 25 shows in een gloednieuwe tentencomplex dat rijkelijk in kerstsferen gedecoreerd is.

 

Het kerstcircus pakt flink uit tijdens de eerste editie. Het publiek wordt getrakteerd op een fantastische en flitsende voorstelling met de allerbeste nationale en internationale circusartiesten van dit moment.

 

Eveneens zijn er in de gezellige voortent de lekkerste hapjes en drankjes te vinden.

 

Kinderboerderij
 Elke dag van 10:00 uur tot 20:00 uur is de ‘Kerstcircus Enschede kinderboerderij’ geopend. In deze kinderboerderij zijn dieren te vinden die niet optreden in de voorstelling, maar die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden. Ongeacht of je in het bezit bent van een entreekaartje voor de circusvoorstelling is de kinderboerderij voor iedereen GRATIS te bezoeken.

 

Meer informatie > 

Koopzondag De Twentse Es

Elke zondag | Koopzondag

In Enschede is het elke zondag koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »