Stadscamping De Twentse Es

Zoek & Boek

Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede

Tel: 053 – 461 13 72
E-mail: info@twentse-es.nl

 

Openingstijden kantoor:
08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

 

Routebeschrijving:
Klik hieronder voor jouw routebeschrijving.

 

 

Evenementen

Erop uit!

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. In en rondom Enschede is altijd van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Zoek je iets cultureels of liever iets culinairs? Elke maand vinden er diverse leuke en gezellige evenementen plaats. Ga erop uit! Iedere maand selecteren wij speciaal voor jou de mooiste en leukste evenementen.

 

Ben je op zoek naar een leuk restaurant of een speciale bezienswaardigheid in de omgeving van Enschede?

Kijk dan op onze speciale pagina over Enschede!

Agenda november

Culturele zondag de Twentse Es

Zondag 4 november | Culturele zondag

OUDE MARKT, ENSCHEDE

 

4 NOVEMBER, 12:00-17:00 UUR

 

Op 4 november wordt voor de 3e keer een Culturele Zondag gehouden met als thema Het Zilverfestival. Tijdens dit gratis festival staan de culturele activiteiten van 55plus-en oudere generaties centraal. Zij treden op, exposeren of geven workshops op diverse plekken in de binnenstad.

 

Meer informatie >>

Intocht Sinterklaas De Twentse Es

Zaterdag 17 november | Intocht Sinterklaas

BINNENSTAD, ENSCHEDE

 

17 NOVEMBER, 11:00-15:00 UUR

 

Sinterklaas komt naar Enschede! De goedheiligman zal zaterdag 17 november in de haven van Enschede aanmeren met al zijn pieten.

 

Meer informatie >>

Nationale Kunstweek De Twentse Es

Zaterdag 10 t/m zondag 18 november | Nationale Kunstweek 2018

BINNENSTAD, ENSCHEDE

 

10 T/M 18 NOVEMBER

 

Van 10 tot en met 18 november vindt in heel Nederland de zestiende editie van de Nationale Kunstweek plaats. Als afsluiting vindt het Landelijk Atelierweekend plaats.

 

Meer informatie >>

Vakantiebeurs De Twentse Es

Zondag 18 november | Vakantiebeurs Enschede

VLIEGVELD TWENTHE, ENSCHEDE

 

18 NOVEMBER

 

Je vindt op deze beurs inspiratie voor je zonvakantie, verre reizen, rondreizen, campingvakantie, stedentrips en nog veel meer bij de verschillende stands of tijdens een van de presentaties.

Meer informatie >>

 

Koopzondag De Twentse Es

Elke zondag | Koopzondag

In Enschede is het elke zondag koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

Eerste en laatste zondag | Koopzondag

Elke eerste en laatste zondag van de maand: koopzondag in de binnenstad (m.u.v. Eerste Pinksterdag)! De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

 

Kom je met de auto? Kijk hier voor parkeermogelijkheden.

 

Meer informatie: www.uitinenschede.nl

In en rondom Enschede

In Enschede en omgeving valt er veel te zien en te beleven. De stad is het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, heeft de nieuwste en grootste winkels, de grootste zaterdagmarkt van Nederland én een bruisend avondleven.

Laat je inspireren

Waar kun je het beste eten en drinken? Wat is het culturele aanbod? Zijn er mooie fietsroutes? Een verzameling van de vaste highlights van Enschede kun je hier vinden.

Nog meer beleven?

Naast onze maandelijkse selectie is er de rest van het jaar natuurlijk nog veel meer te beleven in Enschede. Voor een volledige jaaragenda van al het aanbod op het gebied van cultuur tot muziek verwijzen wij je graag naar de ‘UIT IN ENSCHEDE’ kalender!

translate »